Onderhoudsbeurt

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Daarom kijken onze monteurs aandachtig en gestructureerd naar elke auto. Immers; elke auto is uniek. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de optische en technische staat van uw auto.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0347 – 370 347. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

Auto onderhoud Autobedrijf Van Dompzelaar Vianen

Grote onderhoudsbeurt
De kosten voor groot onderhoud van uw auto is afhankelijk van het merk en model auto dat u rijdt. Als u benieuwd bent naar de kosten en graag een prijsindicatie wilt ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Eventuele kapotte onderdelen die wij constateren tijdens het groot onderhoud, zullen wij altijd eerst aan u melden. Samen bespreken we wat de opties zijn. U ontvangt een duidelijke prijsopgave en dus geen verrassingen achteraf.

Kleine onderhoudsbeurt
De kosten voor de kleine beurt van uw auto is sterk afhankelijk van het merk en model. U kunt zich bijvoorbeeld indenken dat onderhoud aan een 2-cilinder motor goedkoper is dan aan een 6-cilinder motor. Wij geven u daarom graag een prijsindicatie op maat. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onderhoudsbeurt Autobedrijf Van Dompzelaar Vianen