Aircocheck

Laat uw airco tenminste één keer per jaar controleren en eens in de twee jaar opnieuw vullen. Tijdig onderhoud aan uw airco zorgt ervoor dat dit systeem minder slijtage vertoond, minder brandstof verbruikt en gezondheidsklachten voorkomt. Voorkom hoge kosten aan het aircosysteem en maak gebruik van de gratis Van Dompzelaar Aircocheck!

Wilt u een afspraak maken voor een aircocheck? Dan kunt u eenvoudig doen met onze online planner. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0347 – 370 347.

Aircoservice Autobedrijf Van Dompzelaar Vianen

Waarom onderhoud?
Een airco kan zijn werk goed doen dankzij koudemiddel in het systeem. Bij normaal gebruik verliest het systeem 10% van het koudemiddel per jaar. Een airco zal na verloop van tijd dus steeds iets minder gaan koelen. Het koudemiddel in het aircosysteem heeft ook als functie om alle draaiende onderdelen te smeren. Wanneer er teveel koudemiddel ontsnapt zal het systeem drooglopen. Het gevolg is dat er dure reparaties nodig zijn. Dit voorkomt u met regelmatig onderhoud aan de airco. Wij beschikken over de juiste apparatuur om u op weg te helpen, ook als uw airco gebruik maakt van het nieuwe koudemiddel R-1234yf.