Over ons

Autovakmeester Van Dompzelaar is een BOVAG-gecertificeerd en universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merk gebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook.

Sinds 1998 staan oprichter Kees Van Dompzelaar en zijn enthousiaste team voor u klaar. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, samen met onze monteurs en medewerkers staan wij u graag tot dienst. U kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke service en kwaliteit.

De voordelen van Autovakmeester Van Dompzelaar:

  •  Alles onder één dak; in- en verkoop van occasions, auto onderhoud en private lease
  •  36 maanden garantie op onderdelen en reparaties
  •  Onderhoud en reparatie van alle merken
  •  Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen
  •  Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
  •  Goed opgeleide en servicegerichte technici
  •  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Eigenaar Kees Van Dompzelaar


Autovakmeester
Als autobedrijf zijn wij aangesloten bij de formule Autovakmeester. Autovakmeester is een universele garageformule waarbij alles draait om professionaliteit, vakmanschap en garantie voor onze klanten. De formule is ontstaan uit AD Autobedrijf, waardoor de Autovakmeester-formule nu bestaat uit een netwerk van meer dan 100 garagebedrijven door het hele land. Dit zijn allemaal merkonafhankelijke bedrijven, waar u terecht kunt met ieder automerk. Autovakmeester kenmerkt zich door het nauwe en persoonlijke contact met klanten en een centrale rol die zij in de omgeving spelen. Veelal kennen de monteurs hun klanten persoonlijk, maar ook de auto waarin zij rijden. Dat, plus de 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties, schept vertrouwen. Daar gaat het bij Autovakmeester om!

BOVAG
Ons bedrijf is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen. 

Pand Autobedrijf Van Dompzelaar Vianen